Pajdeg:
1 hg smör
1 hg mjöl
1 msk vatten
Smör och mjöl hackas samman. Vattnet tillsättes. Små pastejormar klädas med degen.
Fyllning:
2 ägg
½ dl grädde
6 anjovisar
½ lök
4 msk tomatpuré
Alltsammans blandas och lite lägges i varje form. Gräddas ljusbruna, serveras varma
(Ingrid)
Recept från: Kalaskokerskan Anna Ewerdahl, Ytterenhörna, Södemanland (Uppsala 39058)
Du måste vara inloggad för att få kommentera
Stängd för fler kommentarer
INSTITUTET FÖR SPRÅK OCH FOLKMINNEN
Isof, Institutet för språk och folkminnen, är en myndighet med uppgift att bedriva språkvård och på vetenskaplig grund öka, levandegöra och sprida kunskaper om språk, dialekter, folkminnen, namn och andra immateriella kulturarv i Sverige.
Gå till institutets webb: www.isof.se Länk till annan webbplats.
Kommentarer